Wilt u een high-level event bijwonen dat een ideale kans biedt om op een exclusieve manier uw waardering te uiten naar uw zakenrelaties? En bent u ook zo trots op de innovatieve kracht van de Nederlandse maritieme sector? Neem dan deel aan het Maritime Awards Gala en meld u aan als sponsor!

Sponsormogelijkheden (uitverkocht)

Alle sponsorpakketten op het Maritime Awards Gala 2018 zijn uitverkocht. U kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen door een mail te sturen aan info@maritime-awards.nl.

Het is ook nog mogelijk om u aan te melden als Individuele gast. Klik hier voor meer informatie.

Gold: eigen tafel voor 10 personen en optimale exposure vooraf en tijdens het Maritime Awards Gala:
€ 10.000,-

Silver: eigen tafel voor 10 personen en enige exposure tijdens het Maritime Awards Gala:
€ 3.050,-

Prijzen zijn exclusief BTW

Sponsorpakketten MAG 2018.pdf (510 downloads)

Annuleringsvoorwaarden

Tot en met vrijdag 30 juni 2018 kan kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tot en met donderdag 31 augustus 2018 wordt 30% van het deelnamebedrag in rekening gebracht. In geval van annulering na 31 augustus 2018 tot en met het Maritime Awards Gala 2018 is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden (info@maritime-awards.nl).

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de pakketten en aanmelding contact op met Joëlla Lucas, Organisatie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl.