Search
Search
Close this search box.

Genomineerden Maritime Innovation Award 2017 bekend

De genomineerden voor de Maritime Innovation Award 2017 zijn bekend. Na een presentatieronde voor de jury zijn  Aqua-Logic, Kotug International en CoVadem genomineerd. De uiteindelijke winnaar zal tijdens het Maritime Awards Gala op 6 november 2017 bekend worden gemaakt. Dit jaar was er een record aantal inzendingen voor de Maritime Innovation Award. Uit maar liefst 24 inzendingen zijn de drie inzendingen afkomstig van Aqua-Logic, Kotug International en CoVadem geselecteerd voor een presentatie voor de jury.

Genomineerden

Genomineerd voor de Maritime Innovation Award 2017 zijn:
Aqua-Logic – Schroefwater accelerator (d.m.v. het Bernuilli , Coanda en Venturie effect)
Kotug International – Heat recycling system (op eigen schepen)
CoVadem – Realisatie van grensoverschrijdende, continue beschikbare, actuele en voorspelde waterdiepten voor de binnenvaart.

De genomineerden dingen met hun innovaties mee naar de prijs voor het meest vernieuwende product, proces of dienst voor de maritiem-technologische sector.

Maritime Awards Gala 2017

De Maritime Innovation Award 2017 wordt namens NMT en samen met nog vier andere Maritime Awards, uitgereikt op het Maritime Awards Gala. Het gala vindt dit jaar plaats in De Onderzeebootloods in Rotterdam. Meer informatie over het gala, de prijzen en de sponsormogelijkheden vindt u op www.maritime-awards.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Maritime Innovation Award kunt u contact opnemen met Sander den Heijer, secretaris Maritime Innovation Award, via E heijer@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 036.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?