Search
Search
Close this search box.

Aanmelden voor KVNR Shipping Award 2016

De KVNR Shipping Award is een van de vijf Awards die uitgereikt wordt tijdens de elfde editie van het Maritime Awards Gala op maandag 31 oktober 2016. In Nederland gevestigde rederijen, scheepsmanagers en maritieme bedrijven kunnen meedingen naar deze prestigieuze ‘redersprijs’.

De KVNR Shipping Award richt zich op de verbetering en of vernieuwing van de bedrijfsvoering van het bedrijf. Dit kan op het gebied zijn van personeelsbeleid, milieumanagement, het beheer van schepen, of andere innovatieactiviteiten. Er is een deskundige jury onder voorzitterschap van Tineke Netelenbos, voorzitter van de KVNR.

Aanmelden

Bedrijven en organisaties die aan de gestelde criteria voldoen kunnen zich tot 24 juni 2016 aanmelden door een ingevuld aanvraagformulier te sturen naar KVNR, t.a.v. Marianne van Lare: lare@kvnr.nl.

Maritime Awards Gala

Tijdens het gala worden Nederlandse innovaties in de spotlights gezet. De gehele maritieme sector bundelt in het Maritime Awards Gala vijf prestigieuze prijzen. Naast de KVNR Shipping Award zijn dat de Maritime Innovation Award, KNVTS Schip van het Jaar Prijs, Maritime Designer Award en de Koninklijke Marine Van Hengel- Spengler prijs.

In de Stichting Maritieme Prijzen, de organisator van het Maritime Awards Gala, zijn KVNR, Netherlands Maritime Technology, KNVTS, NISS en de Koninklijke Marine vertegenwoordigd. Met de grote variëteit aan deelnemende partijen, inclusief de overheid en politici, is dit gala dé gelegenheid om uw belangrijke partners ‘in business’ te ontmoeten. Vorig jaar bezochten maar liefst 860 maritieme professionals vanuit het gehele maritieme cluster het gala. Neem voor meer informatie over het gala contact op met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala door een e-mail te sturen naar lucas@maritimetechnology.nl of telefonisch via T: 088 44 51 061.

Winnaar 2015

Kotug won in 2015 de KVNR Shipping Award voor de twee nieuwe hybride Rotortug-sleepboten. Het Rotterdamse sleepvaartbedrijf nam tijdens de tiende editie van het Maritime Awards Gala op 2 november in de RDM-onderzeebootloods de jaarlijkse milieu- en innovatieprijs van de Nederlandse reders in ontvangst.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?