Anker Crew Insurance en Praxis Automation Technology ook dit jaar hoofdsponsor Maritime Awards Gala

Zowel Anker Crew Insurance als Praxis Automation Technology hebben zich weer aan het Maritime Awards Gala verbonden als hoofdsponsor. Er is inmiddels een warme band ontstaan tussen het gala en beide bedrijven. Voor Anker wordt dit de derde en voor Praxis zelfs de vierde keer dat zij hoofdsponsor zijn van dit unieke maritieme evenement.

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance verzekert al ruim 110 jaar bemanningsleden in dienst van maritieme werkgevers. Anker biedt maritieme werkgevers hierbij verzekeringsoplossingen op de terreinen ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en ongevallen. De dienstverlening van Anker Crew Insurance is afgestemd op de behoeften van maritieme werkgevers en hun bemanningsleden.

Praxis Automation Technology

Praxis Automation Technology ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 50 jaar innovatieve maritieme automatiseringssystemen. Sinds de oprichting in 1965 is het bedrijf gegroeid tot een wereldwijd toonaangevende maker op het gebied van complete hoogwaardige oplossingen op het gebied van scheepsautomatisering, navigatie en elektrische voortstuwingsapparatuur. De unieke kracht van Praxis is het complete scala van oplossingen, welke door een wereldwijd support netwerk worden ondersteund.

Ook hoofdsponsor van het Maritime Awards Gala worden?
Klik hier voor meer informatie.