ONE INNOVATIVE FORCE!

Op maandag 9 november 2020 is het weer zover: het Maritime Awards Gala. De avond waarop we samen de beste maritieme innovaties van Nederland vieren. Het is dan ook niet voor niets dat ieder jaar een kleine 1000 toonaangevende professionals de uitreiking van de prestigieuze Maritime Awards bijwonen.

Boek een tafel

Welke bedrijven en personen winnen dit jaar de vijf Awards? Mis het niet. Direct na het diner worden de winnaars van de Maritime Awards één voor één bekend gemaakt.

Gold: eigen tafel en optimale exposure vooraf en tijdens het Maritime Awards Gala
€11.000,.

Tafel: eigen tafel en enige exposure tijdens het Maritime Awards Gala
€3.250,-.

Prijzen zijn exclusief BTW. Bekijk hier de specificaties en verschillen tussen de twee sponsorpakketten. Hoe eerder u uw bedrijf als sponsor aanmeldt, hoe langer u gebruik kunt maken van exposure in de aanloop naar het Maritime Awards Gala.

Early bird & staffelkorting

Tot 1 mei 2020 geldt een early bird korting van €150,- op de eerste tafel. Deze korting is alleen geldig op reserveringen, niet op opties. Voor Gold sponsors geldt een staffelkorting van €150,- per extra tafel.

Deelname/annuleringsvoorwaarden

Tot en met woensdag 1 juli 2020 kan kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tot en met vrijdag 30 augustus 2020 wordt 30% van het deelnamebedrag in rekening gebracht. In geval van annulering na 31 augustus 2020 tot en met het Maritime Awards Gala 2020 is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden (info@maritime-awards.nl). Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Samenwerking tussen jong & oud; ook entreetickets beschikbaar voor Young Professionals

Met de Captains of Industry aanwezig zijn op het Maritime Awards Gala? Tegen gunstig tarief kunnen Young Professionals tot 35 jaar het complete gala bijwonen.

Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie & aanmelden

Neem voor meer informatie over de pakketten en aanmelding contact op met Joëlla Lucas, Organisatie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl.