Mag jouw bedrijf niet ontbreken als Gold Sponsor op het Maritime Awards Gala 2020 op 9 november? Boek nu één of meerdere tafels via het Gold sponsorschap en profiteer van tal van promotionele voordelen gedurende heel 2020.

Samenwerken aan de maritieme toekomst

Geniet van de prestaties van de maritieme sector. Welke bedrijven en personen winnen dit jaar de vijf Awards? Mis het niet, direct na het diner aan uw Gold sponsortafel, worden de winnaars van de Maritime Awards één voor één bekend gemaakt.

Gold: eigen tafel en optimale exposure vooraf en tijdens het Maritime Awards Gala 2020
€11.000,-.

Prijzen zijn exclusief BTW. Bekijk hier de specificaties en verschillen tussen de twee sponsorpakketten. Hoe eerder u uw bedrijf als sponsor aanmeldt, hoe langer u gebruik kunt maken van exposure in de aanloop naar het Maritime Awards Gala.

Bekijk hieronder de voordelen van het Gold sponsorschap. Wilt u een tafel boeken voor u en uw relaties? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

Staffelkorting

Voor Gold sponsors geldt een staffelkorting van €150,- per extra tafel.

Deelname/annuleringsvoorwaarden

Indien u voor woensdag 1 juli 2020 annuleert, wordt 50% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht. Na deze datum wordt 100% van het deelnamebedrag in rekening gebracht. Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden (info@maritime-awards.nl). Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Samenwerking tussen jong & oud; ook entreetickets beschikbaar voor Young Professionals

Met de Captains of Industry aanwezig zijn op het Maritime Awards Gala? Tegen een gunstig tarief kunnen Young Professionals tot 35 jaar het complete gala bijwonen.  Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie & aanmelden

Neem voor meer informatie over het Gold Sponsorschap en aanmelding contact op met Joëlla Lucas, Organisatie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 024 of info@maritime-awards.nl.