Helaas is wegens het coronavirus het Maritime Awards Gala van 2020 uitgesteld naar 2021. Vanaf januari 2021 is het mogelijk een tafel te reserveren of een kaartje te bemachtigen voor het Maritime Awards Gala 2021.

Samenwerken aan de maritieme toekomst

Bent u benieuwd welke bedrijven en personen in 2021 de vijf Awards winnen? Per 1 januari 20121 kunt u een Gold sponsortafel boeken.

Gold: eigen tafel en optimale exposure vooraf en tijdens het Maritime Awards Gala 2020
€11.000,-.

Prijzen zijn exclusief BTW. Bekijk hier de specificaties en verschillen tussen de twee sponsorpakketten. Hoe eerder u uw bedrijf als sponsor aanmeldt, hoe langer u gebruik kunt maken van exposure in de aanloop naar het Maritime Awards Gala.

Bekijk hieronder de voordelen van het Gold sponsorschap. Wilt u een tafel boeken voor u en uw relaties? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

Staffelkorting

Voor Gold sponsors geldt een staffelkorting van €150,- per extra tafel.

Deelname/annuleringsvoorwaarden

Indien u voor woensdag 1 juli 2021 annuleert, wordt 50% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht. Na deze datum wordt 100% van het deelnamebedrag in rekening gebracht. Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden (info@maritime-awards.nl). Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Samenwerking tussen jong & oud; ook entreetickets beschikbaar voor Young Professionals

Met de Captains of Industry aanwezig zijn op het Maritime Awards Gala? Tegen een gunstig tarief kunnen Young Professionals tot 35 jaar het complete gala bijwonen.  Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie & aanmelden

Neem voor meer informatie over de pakketten of om kenbaar te maken dat u in 2021 aanwezig wil zijn op het gala, contact op met de organisatie van het Maritime Awards Gala, via E info@maritime-awards.nl.