Let op: op dit moment zijn de laatste tafels in de verkoop gegaan, wees er snel bij! 

De Nederlandse maritieme sector is zo met elkaar verweven; zij biedt een unieke concentratie aan maritiem vakmanschap op een heel klein stukje aarde. Al eeuwen werken we dicht bij elkaar en we kennen elkaar door en door. Het gala speelt een mooie rol in het verdiepen van deze maritieme connectie binnen Nederland. Dat familiegevoel, die betrokkenheid met elkaar en de kracht die daaruit voortvloeit, staat daarom centraal tijdens het Maritime Awards Gala 2019 op 4 november a.s. Neem met uw gasten plaats aan een rijk gedekte, in Italiaanse sferen gehulde, Silver sponsortafel.

Samenwerken aan de maritieme toekomst

Geniet van de prestaties van de maritieme sector. Welke bedrijven en personen winnen dit jaar de vijf Awards? Mis het niet, direct na het diner aan uw Silver sponsortafel, worden de winnaars van de Maritime Awards één voor één bekend gemaakt. Feliciteer hen daarna en netwerk volop tijdens het uitgebreide walking dessert met heerlijke Italiaanse koffie toe.

Silver: eigen tafel en enige exposure tijdens het Maritime Awards Gala
€3.250,-.

Prijzen zijn exclusief BTW. Bekijk hier de specificaties en verschillen tussen de twee sponsorpakketten. Hoe eerder u uw bedrijf als sponsor aanmeldt, hoe langer u gebruik kunt maken van exposure in de aanloop naar het Maritime Awards Gala.

Bekijk hieronder de verschillen tussen de twee sponsorpakketten, Silver & Gold (uitverkocht):

Deelname/annuleringsvoorwaarden

Tot en met maandag 1 juli 2019 kan kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tot en met vrijdag 30 augustus 2019 wordt 30% van het deelnamebedrag in rekening gebracht. In geval van annulering na 30 augustus 2019 tot en met het Maritime Awards Gala 2019 is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden (info@maritime-awards.nl). Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Meer informatie & aanmelden

Neem voor meer informatie over de pakketten en aanmelding contact op met Joëlla Lucas, Organisatie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 024 of info@maritime-awards.nl.