Wilt u met uw gasten en collega’s het Maritime Awards Gala 2020 op 9 november a.s. bijwonen? Boek één of meerdere tafels.

Samenwerken aan de maritieme toekomst

Geniet van de prestaties van de maritieme sector. Welke bedrijven en personen winnen dit jaar de vijf Awards? Mis het niet, direct na het diner aan uw tafel, worden de winnaars van de Maritime Awards één voor één bekend gemaakt.

Tafelsponsor: eigen tafel en enige exposure tijdens het Maritime Awards Gala
€3.250,-.

Prijzen zijn exclusief BTW. Bekijk hier de specificaties en verschillen tussen de twee sponsorpakketten. Hoe eerder u uw bedrijf als sponsor aanmeldt, hoe langer u gebruik kunt maken van exposure in de aanloop naar het Maritime Awards Gala.

Bekijk hieronder de verschillen tussen de twee sponsorpakketten, het tafelsponsorschap & Gold:

Deelname/annuleringsvoorwaarden

Indien u voor woensdag 1 juli 2020 annuleert, wordt 50% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht. Na deze datum wordt 100% van het deelnamebedrag in rekening gebracht. Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden (info@maritime-awards.nl). Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Meer informatie & aanmelden

Neem voor meer informatie over het tafelsponsorschap contact op met Joëlla Lucas, Organisatie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 024 of info@maritime-awards.nl.