Helaas is wegens het coronavirus het Maritime Awards Gala van 2020 uitgesteld naar 2021. Vanaf januari 2021 is het mogelijk een tafel te reserveren of een kaartje te bemachtigen voor het Maritime Awards Gala 2021.

Samenwerken aan de maritieme toekomst

Welke bedrijven en personen winnen dit jaar de vijf prestigieuze awards? Mis het niet, en boek voor volgend jaar een eigen tafel op het gala.

Boek één of meerdere tafels: tafel + exposure tijdens het Maritime Awards Gala
€3.250,-.

Prijzen zijn exclusief BTW.

Bekijk hier de specificaties en verschillen tussen de twee sponsorpakketten. Hoe eerder u uw bedrijf als sponsor aanmeldt, hoe langer u gebruik kunt maken van exposure in de aanloop naar het Maritime Awards Gala.

Bekijk hieronder de verschillen tussen de sponsormogelijkheden. Meer exposure? Bekijk dan de Gold sponsormogelijkheden

Deelname/annuleringsvoorwaarden

Indien u voor woensdag 1 juli 2021 annuleert, wordt 50% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht. Na deze datum wordt 100% van het deelnamebedrag in rekening gebracht. Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden (info@maritime-awards.nl). Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Meer informatie & aanmelden

Neem voor meer informatie over de pakketten of om kenbaar te maken dat u in 2021 aanwezig wil zijn op het gala, contact op met de organisatie van het Maritime Awards Gala, via E info@maritime-awards.nl.