Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boek nu jouw bedrijfstafel voor het Maritime Awards Gala 2022

Op maandag 7 november vindt het Maritime Awards Gala 2022 plaats in de Doelen in Rotterdam. Dé gelegenheid voor maritiem Nederland om elkaar te ontmoeten en bij te praten over de actuele ontwikkelingen en bereikte resultaten in de maritieme sector. Maar het is ook het evenement waar we samen de grootste innovaties van maritiem Nederland vieren. Daar kan jouw bedrijf toch niet ontbreken?

De Nederlandse innovatiekracht bruist van energie. De resultaten van innovatieve topprestaties worden tijdens het Maritime Awards Gala 2022 gepresenteerd aan de captains of industry, politiek vertegenwoordigers en aan het brede maritieme netwerk.

5 prestigieuze prijzen

Na deze avond ben je weer helemaal op de hoogte van de grootste vernieuwingen van en in de Nederlandse maritieme sector. Die innovatiekracht is terug te vinden in de vijf prestigieuze Maritime Awards die tijdens de avond worden uitgereikt:

  • Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar
  • Maritime Innovation Award
  • Maritime Designer award
  • Maritime RNLN van Hengel-Sprengler award
  • Maritime KVNR Shipping award

Een avond vol mogelijkheden

Het Maritime Awards Gala is een avond met voor elk wat wils. Van netwerken en entertainment tot innovaties en actuele ontwikkelingen. Boek dus nu een bedrijfstafel voor jouw klanten, relaties of medewerkers. Of koop een individuele toegangskaart. Als young professional (tot 35 jaar) krijg je bovendien een speciale korting.

Klik hier voor meer informatie en om je direct aan te melden.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?