Deelnamemogelijkheden Maritime Awards Gala 2015

Het Maritime Awards Gala 2015, dat plaats vindt op 2 november in de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam, is een mooie gelegenheid om relaties uit de branche in informele en chique setting te ontmoeten. Tijdens het gala worden vijf maritieme prijzen uitgereikt waarmee de maritieme sector haar innovatieve topprestaties in de spotlights zet. Bedrijven uit de gehele maritieme sector kunnen aanwezig zijn door het gala te sponsoren, als hoofdsponsor of als tafelsponsor.

Tafelsponsors

Als tafelsponsors van het Maritime Awards Gala ontvangt u een eigen tafel voor 10 personen. Daarnaast komt uw bedrijfslogo op de website en hangt uw bedrijfslogo in de ontvangsthal van het gala.

De bijdrage voor een sponsortafel is € 2.850,- (excl. BTW).

Klik hier voor een overzicht van alle tafelsponsors. Ook tafelsponsor worden van het Maritime Awards Gala 2015? Vul hier het deelnameformulier in.

Hoofdsponsors

U kunt ook hoofdsponsor worden van het gala. Als hoofdsponsor ontvangt u maximale exposure:

· Een eigen tafel voor 10 personen
· Logo bij de entree
· Logo op beschikbare media op locatie
· Logo op de grote schermen tijdens award-uitreiking en diner
· Logovermelding verwerkt in de award-films
· Vermelding door presentator/presentatrice
· Logo op alle communicatie-uitingen (o.a. website, uitnodiging, galakrant)
· Vermelding in publicitaire uitingen (o.a. persberichten)
· Staffelkorting op extra tafels

De bijdrage voor het hoofdsponsorschap is € 10.000,- (excl. BTW).

Klik hier voor een overzicht van alle hoofdsponsors. Wilt u uw bedrijf ook maximaal in de spotlights zetten tijdens het Maritime Awards Gala 2015? Vul dan hier het deelnameformulier in.

Individuele deelname

Om kleinere bedrijven ook gelegenheid te bieden het gala bij te wonen, zijn er een beperkt aantal individuele plaatsen beschikbaar. De inschrijving hier opent eind september.

Maritieme prijzen

Tijdens het Maritime Awards Gala worden vijf maritieme prijzen uitgereikt: KVNR Shipping Award, KNVTS Schip van het Jaar prijs, Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs, Maritime Designer Award en Maritime Innovation Award.

Organisatie

Het Maritime Awards Gala 2015 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine en het NISS vertegenwoordigd. Hoofdsponsors van het Maritime Awards Gala 2015 zijn NNPC, Wärtsilä Netherlands, Damen Shipyards, Europort en Huisman.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas, Coördinator Maritime Awards Gala, via E: lucas@maritimetechnology.nl of T: 088 44 51 061.