Genomineerden Maritime Innovation Award 2016 bekend

De genomineerden voor de Maritime Innovation Award 2016 zijn bekend. Na een presentatieronde voor de jury zijn Tideman Boats, IHC IQIP en Van Oord genomineerd. De uiteindelijke winnaar zal tijdens het Maritime Awards Gala op 31 oktober 2016 bekend worden gemaakt.

Dit jaar was er een record aantal inzendingen voor de Maritime Innovation Award. Uit maar liefst 19 inzendingen zijn de vier inzendingen afkomstig van De Waal BV, Tideman Boats BV, IHC IQIP en Van Oord geselecteerd voor een presentatie voor de jury. De Waal BV heeft met de easyflow roeren indruk gemaakt op de jury vanwege het grote besparingspotentieel voor de binnenvaart, maar is helaas deze ronde afgevallen.

Genomineerden

Genomineerd voor de Maritime Innovation Award 2016 zijn:
Tideman Boats BV – Snelvarende HDPE-werkboten
IHC IQIP – Integrated Monopile Installer
Van Oord – Strategic partnership Van Oord Fleet

De genomineerde bedrijven uit de maritieme en offshore-toeleveringsindustrie dingen met hun innovaties mee naar de prijs voor het meest vernieuwende product, proces of dienst voor de maritiem-technologische sector.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Maritime Innovation Award kunt u contact opnemen met Sander den Heijer, secretaris Maritime Innovation Award, via E heijer@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 036.