Inschrijving voor de Maritime Innovation Award en Maritime Designer Award 2017 geopend

Op maandag 6 november worden op het Maritime Awards Gala de twee innovatieprijzen van Netherlands Maritime Technology uitgereikt: de Maritime Innovation Award en de Maritime Designer Award.

Maritime Innovation Award
Heeft uw bedrijf een innovatief product, proces of dienst voor de maritieme industrie en verdient dit meer publiciteit? Meld u dan aan om kans te maken op de Maritime Innovation Awards 2017. Ieder Nederlands bedrijf, dat recentelijk een nieuw product, dienst of proces voor de maritieme industrie heeft geleverd, kan zich tot uiterlijk vrijdag 12 mei 2017 aanmelden door het formulier in te vullen. Klik hier voor meer informatie over de deelnamecriteria.

Meld u aan

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Sander den Heijer, secretaris Maritime Innovation Award, via T 088 4451 036 of E heijer@maritimetechnology.nl.

Maritime Designer Award
Bent u een maritieme ontwerper met een aansprekende en vernieuwende aanpak op maritiem gebied? Meld u voor vrijdag 26 mei 2017 aan en maak kans op de Maritime Designer Award 2017.

Maritieme ontwerpers in de spotlights
De Nederlandse maritieme industrie heeft veel baat bij vernieuwing van de wijze waarop ontwerpen tot stand komen. Scheepsbouw, offshore en maritieme industrie richten zich op marktsegmenten waarin de kwaliteit en vernieuwing van het ontwerp veelal doorslaggevend zijn voor het verwerven van opdrachten. De visie, creativiteit en doortastendheid van individuele ontwerpers is vaak doorslaggevend voor een doorbraak op het gebied van ontwerptechnologie. Daarom heeft de Maritime Designer Award het doel om de kwaliteiten van individuele ontwerpers onder de aandacht te brengen bij een breed publiek en verdere ontwikkeling van de innovaties te stimuleren.
De Maritime Designer Award is bedoeld voor individuele ontwerpers, promovendi, recent afgestudeerden en start-up’s die menen dat hun werk en aanpak meer aandacht en bredere discussie verdient. Klik hier voor meer informatie over de deelnamecriteria en de overige te winnen prijzen.

Meld u aan

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dorien Beumer, Netherlands Maritime Technology, via T 088 4451 031 of E beumer@maritimetechnology.nl.