Inschrijving voor Maritime KVNR Shipping Award 2017 nu mogelijk

Op maandag 6 november 2017 is het weer zover: tijdens het Maritime Awards Gala wordt de gerenommeerde Nederlandse redersprijs ‘Maritime KVNR Shipping Award’ uitgereikt. Met het optreden van de minister-president tijdens de vorige editie nog vers in het geheugen, openen we de competitie voor de Maritime KVNR Shipping Award 2017. Kan uw bedrijfsinnovatie het verschil maken op het zoute water of is het een voorbeeld voor andere sectoren? Show it to the world!
Of het nu een technische verbetering, duurzame oplossing of een vernieuwende bedrijfsvoering betreft, we kijken naar het brede spectrum conform de criteria zoals in de onderstaande documentatie is weergegeven. Is het een innovatie die de aandacht verdient? Doe mee! Uit de vele inzendingen maakt een deskundige jury de balans op en zullen de juryleden drie kanshebbende genomineerden bekendmaken.

In de maanden voorafgaand aan het gala worden de Nederlandse innovaties van de genomineerden veelvuldig in de audiovisuele en tekstuele spotlights gezet. Niet alleen in de maritieme cluster, maar ook ver daarbuiten worden uw innovatie en organisatie breed voor het voetlicht gehouden. Dat is toch precies waar u naar op zoek bent? Het is de opmaat naar het hoogtepunt op 6 november wanneer de winnaar van de prestigieuze prijs bekend wordt gemaakt in het bijzijn van honderden maritieme professionals, politici, overheden en media.

Wij dagen wij u uit om mee te dingen naar de Maritime KVNR Shipping Award 2017. Voldoet uw innovatie aan de gestelde criteria, schrijf u dan direct in door het onderstaande inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en per e-mail te retourneren aan de KVNR, t.a.v. Nathan Habers via habers@kvnr.nl. De uiterste inzenddatum is vrijdag 12 mei 2017.

Kijk voor meer informatie over de verschillende Maritime Awards op www.maritime-awards.nl. Voor praktische zaken zoals mogelijkheden om een sponsortafel te kopen kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala via e-mail lucas@maritimetechnology.nl of via telefoonnummer 088 44 51 024.

DOWNLOAD HET INSCHRIJFFORMULIER EN DOCUMENTATIE