Inschrijvingen Maritime Innovation Award geopend

Nederlandse bedrijven met een innovatief product, proces of dienst voor de maritieme industrie kunnen zich weer aanmelden om kans te maken op de Maritime Innovation Award. De prestigieuze prijs genereert (inter)nationale bekendheid voor de winnende innovatie. Ook een nominatie staat garant voor publiciteit. De Maritime Innovation Award wordt jaarlijks uitgereikt op het Maritime Awards Gala.

Publiciteit

Een nominatie voor de Maritime Innovation Award levert direct publiciteit op in de aanloop naar de prijsuitreiking tijdens het Maritime Awards Gala 2015. Daarnaast is er ruime aandacht voor uw innovatie tijdens het Maritime Awards Gala. De winnaar mag bovendien het bijbehorende logo voeren en profiteert een jaar lang van een aanzienlijke hoeveelheid publiciteit, zowel nationaal als internationaal.

Criteria en aanmelden

De jury hanteert een breed innovatiebegrip. Niet alleen product- en dienstinnovaties komen in aanmerking, maar ook de steeds belangrijker wordende bedrijfsprocesinnovaties. Klik hier voor meer informatie over deelnamecriteria en om u aan te melden.

Wie gingen u voor?

Eerdere winnaars van de Maritime Innovation Award zijn: Dynamic Marine Systems Holland, Kranendonk Production Systems BV, Huisman, IHC Merwede, Ampelmann Operations BV, Datema Delfzijl, Machine- & Lierenfabriek C. Kraaijeveld BV, Van der Velden Marine Systems, HGG Profiling Equipment BV, Orlaco Maritime CCTV BV, Imtech Marine, Novatug BV, Holvrieka – Nirota BV en Rubber Design BV.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Sieger Sakko, secretaris Maritime Innovation Award, via T: 010 44 44 333 of E: sakko@maritimetechnology.nl.