Search
Search
Close this search box.

Jubileumeditie Maritime Awards Gala vindt plaats op maandag 2 november 2015

Temidden van historische industriële gebouwen, tussen de schepen en kranen en direct aan de Nieuwe Maas staat de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam. Waar vroeger de onderzeeërs van de helling liepen, vormt de loods op 2 november het decor van de tiende editie van het Maritime Awards Gala. Vanaf nu is het mogelijk om uw bedrijfstafel te reserveren.

Stel uw deelname zeker

Bedrijven kunnen deelnemen aan het Maritime Awards Gala 2015 als hoofdsponsor of als tafelsponsor. Als tafelsponsor krijgt u een eigen tafel voor 10 personen tijdens het diner en de awardshow, een eigen ontvangsttafel in de foyer en wordt uw bedrijfslogo op de website www.maritime-awards.nl en tijdens het Maritime Awards Gala getoond. De kosten voor een sponsortafel bedragen € 2.850,- (excl. BTW).

Klik hier om uw tafel op het Maritime Awards Gala 2015 te reserveren. Reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Hoofdsponsors genieten hiernaast ook nog van maximale exposure. Hoofdsponsors worden voorafgaand aan het gala vermeld in alle publicitaire uitingen. Op de avond zelf wordt het logo getoond op grote schermen, staat het logo op alle communicatie-uitingen en worden ze vermeld door de presentator/presentatrice.

Klik hier voor meer informatie over de sponsormogelijkheden.

Maritime Awards Gala

Dit jaar vindt de tiende editie plaats van het Maritime Awards Gala. In deze tien jaar is het gala uitgegroeid tot hét maritieme evenement van het jaar waar de ‘captains of industry’ samenkomen voor de uitreiking van vijf maritieme prijzen: KNVTS Schip van het Jaar Prijs, KVNR Shipping Award, Maritime Designer Award, Maritime Innovation Award en de Koninklijke Marine van Hengel-Spengler Prijs.

Het Maritime Awards Gala vormt de officiële start van de Maritime Week 2015, die van 2 tot en met 7 november plaatsvindt. Daarnaast is 2 november de vooravond van de beurs Europort, die van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam gehouden wordt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 061 of E lucas@maritimetechnology.nl.

Organisatie

Het Maritime Awards Gala wordt georganiseerd door Stichting Maritieme Prijzen. In deze stichting participeren Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine en NISS. Hoofdsponsors van het gala zijn Wärtsilä, NNPC, Europort en Damen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?