Search
Search
Close this search box.

Laatste plaatsen Maritime Awards Gala

Er zijn nog enkele individuele plaatsen beschikbaar voor het Maritime Awards Gala 2014. Het prijzengala vindt dit jaar plaats op donderdag 6 november in Taets Art & Event Park in Zaandam. Tijdens deze negende editie wordt een vijftal prijzen uitgereikt voor de meest innovatieve ontwikkelingen binnen de Nederlandse maritieme sector.

Met de uitreiking van de Wim Timmers Ontwerpersprijs, de Koninklijke Marine van Hengel-Spengler prijs, de Maritime Innovation Award, de KVNR Shipping Award en de KNVTS Schip van het Jaar prijs wil de maritieme sector de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en studenten voor het voetlicht brengen.

Individuele inschrijving

Het is nog mogelijk om u individueel in te schrijven voor het gala. Een individuele deelname bedraagt € 100,00 exclusief BTW.

Klik hier om u direct aan te melden.

Organisatie

Het Maritime Awards Gala 2014 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, NISS en de Koninklijke Marine vertegenwoordigd. Hoofdsponsors van het Maritime Awards Gala 2014 zijn NNPC, Wärtsilä Netherlands, Damen Shipyards, Europort, Huisman en Nederland Maritiem Land.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas, Coördinator Maritime Awards Gala, via T: 010 44 44 333 of E: lucas@maritimetechnology.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?