Maritime Awards Gala 2014 opent vanavond

Vanavond vindt de negende editie van het Maritime Awards Gala plaats in Taets Art & Event Park in Zaandam. Ten overstaan van 860 maritieme professionals, politici en leden van de pers worden de vijf belangrijkste maritieme prijzen voor reders, scheepswerven, ontwerpers, toeleveranciers en studenten uitgereikt.

De vijf juryvoorzitters reiken samen met Ineke Dezentjé Hamming-Bleumink, voorzitter vereniging FME, en gastvrouw van de avond Anita Witzier de prijzen uit. Vanavond weten wie de winnaars zijn van de Wim Timmers Ontwerpersprijs, de Koninklijke Marine van Hengel-Spengler prijs, de Maritime Innovation Award, de KVNR Shipping Award en de KNVTS Schip van het Jaar prijs.

Opening Maritime Week

De avond markeert ook de start van de Maritime Week 2014, die officieel wordt geopend door Arie Kraaijeveld, voorzitter Nederland Maritiem Land. Onder het thema ‘High Tech, Hands On’ wordt van 6 november tot en met 14 november 2014 de aandacht gevestigd op het innovatieve karakter, de gezonde handelsgeest en de duurzame focus van de sector.

Twitter

Als eerste weten wie heeft gewonnen? Volg het maritieme prijzengala op Twitter via @MaritimeAwards. Meepraten over het Maritime Awards Gala kan ook, de hashtag op Twitter is #MAG2014.

Organisatie

Het Maritime Awards Gala 2014 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine en NISS vertegenwoordigd. De hoofdsponsors zijn NNPC, Damen Shipyards, Wärtsilä Netherlands, Huisman, Europort en Nederland Maritiem Land.

Voor meer informatie over het Maritime Awards Gala kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala via T: (010) 44 44 333 of E: lucas@maritimetechnology.nl.