Search
Search
Close this search box.

Maritime Awards Gala 2015 uitverkocht

Alle sponsortafels en individuele plaatsen voor de tiende editie van het Maritime Awards Gala, dat plaats vindt in de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam, zijn uitverkocht. Op maandag 2 november zijn ruim achthonderd professionals uit de gehele maritieme sector te vinden bij de prijsuitreiking van vijf maritieme prijzen.

Tijdens het gala worden Nederlandse innovaties in de spotlights gezet. De gehele maritieme industrie bundelt in het Maritime Awards Gala vijf prestigieuze prijzen: Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs, Maritime Innovation Award, Maritime Designer Award, KVNR Shipping Award en de KNVTS Schip van het Jaar Prijs.

Maritime Week

Het Maritime Awards Gala vormt de officiële start van de Maritime Week 2015, die plaats vindt van 2 tot en met 7 november. Tijdens de vijfde editie van de Maritime Week wordt de aandacht op het innovatieve karakter, de gezonde handelsgeest en de duurzame focus van de sector gevestigd. Klik hier voor meer informatie over de Maritime Week.

Organisatie

Het Maritime Awards Gala 2015 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine en NISS vertegenwoordigd. Hoofdsponsors van het Maritime Awards Gala 2015 zijn NNPC, Wärtsilä Netherlands, Damen Shipyards, Europort, Huisman, Siemens Industry Software en Nederland Maritiem Land.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Maritime Awards Gala kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, Coördinator Maritime Awards Gala, via T: 088 44 51 061 of E: lucas@maritimetechnology.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?