Maritime Awards Gala 2016 op maandagavond 31 oktober

Dit jaar vindt de elfde editie van het Maritime Awards Gala plaats op maandag 31 oktober 2016. Traditiegetrouw staat het Maritime Awards Gala aan het begin van de Maritime Week, die plaatsvindt van zaterdag 29 oktober tot en met 5 november 2016. Noteer deze data vast in uw agenda.

Maritime Awards Gala

Tijdens het Maritime Awards Gala worden vijf maritieme prijzen uitgereikt ten overstaande van maritieme professionals, de politiek en pers. De vijf prijzen; KNVTS Schip van het Jaar prijs, KVNR Shipping Award, Maritime Innovation Award, Maritime Designer Award en de Koninklijke Marine van Hengel-Spengler Prijs, zetten samen de topinnovaties van de maritieme cluster in de spotlights.

De locatie en het programma worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Wilt u het Maritime Awards Gala bijwonen? In het voorjaar van 2016 wordt de registratie opengesteld, houd hiervoor www.maritime-awards.nl in de gaten.

Maritime Week

Van 29 oktober tot en met 5 november 2016 vindt de jaarlijkse Maritime Week plaats. Ook dit jaar staat de week in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector zijn. De activiteiten zijn bedoeld voor jongeren, maritieme bedrijven, politiek en het grote publiek. Klik hier voor meer informatie over de Maritime Week.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het Maritime Awards Gala contact op met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala, via E lucas@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 061.