Search
Search
Close this search box.

Maritime Awards Gala 2017 op maandag 6 november

Volgend jaar vindt de twaalfde editie van het Maritime Awards Gala plaats op maandag 6 november 2017, de avond voorafgaand aan de beurs Europort. De locatie en het programma van het gala worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Traditiegetrouw maakt het Maritime Awards Gala onderdeel uit van de Maritime Week, die van zaterdag 4 november tot en met 11 november 2017 de gehele maritieme sector in de kijker zet.

Maritime Awards Gala

Tijdens het Maritime Awards Gala worden vijf Maritime Awards uitgereikt ten overstaande van maritieme professionals, de politiek en pers. De vijf awards; KNVTS Schip van het Jaar prijs, KVNR Shipping Award, Maritime Innovation Award, Maritime Designer Award en de Koninklijke Marine van Hengel-Spengler Prijs, zetten samen de topinnovaties van de maritieme cluster in de spotlights.

Bekijk hier een impressie van het Maritime Awards Gala 2016

Bekijk hier de livestreams van het Maritime Awards Gala 2016

Wilt u het Maritime Awards Gala bijwonen? Begin 2017 worden de sponsor- en deelnamemogelijkheden opengesteld via www.maritime-awards.nl.

Maritime Week

Van 4 november tot en met 11 november 2017 vindt de jaarlijkse Maritime Week plaats. Ook dit jaar weer in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector zijn. De activiteiten zijn bedoeld voor jongeren, maritieme bedrijven, politiek en het grote publiek. Klik hier voor meer informatie over de Maritime Week.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het Maritime Awards Gala contact op met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala, via E lucas@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 024.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?