Maritime Awards Gala 2020 uitgesteld

De 15e editie van het Maritime Awards Gala, die dit jaar in november zou worden gehouden, is in verband met de coronacrisis, uitgesteld naar 2021.

Hoewel velen uitkijken naar het spectaculaire gala, is het duidelijk dat we er dit jaar anders voor staan. De coronacrisis raakt de Nederlandse maritieme sector. Het Maritime Awards Gala viert jaarlijks de innovatieve gezamenlijke kracht van de maritieme sector. Deze kracht moet nu ingezet worden om deze crisis zo goed mogelijk door te komen. Daar gaat voor alle bedrijven in onze sector nu alle aandacht en energie naar uit. Om die reden heeft de Stichting Maritime Awards Gala besloten de 15e editie van het gala te verzetten naar 2021. Bij dit besluit heeft de mening van diverse stakeholders uiteraard meegewogen.

De Stichting Maritime Awards Gala wil graag via deze weg, de Nederlandse maritieme sector veel sterkte toewensen. Intussen gaan de voorbereidingen verder voor het Maritime Awards Gala 2021 en kijkt de stichting ernaar uit elkaar dan weer te zien. Bruisend, energiek en vooral, samen als One Innovative Force!