NNPC en Damen Shipyards hoofdsponsors van Maritime Awards Gala 2022

Er gaat bijna geen gala editie voorbij, of we kunnen rekenen op de support van trouwe hoofdsponsors zoals het NNPC en Damen Shipyards. Er is inmiddels een warme band ontstaan tussen de Stichting Maritime Awards Gala en beide bedrijven.

NNPC

De NNPC (Noord Nederlandse P&I Club) is de eerste en enige Nederlandse P&I Club. De club werd in 1937 opgericht als onderlinge verzekeringsmaatschappij op initiatief van enkele Noord-Nederlandse reders. Zij wilden gezamenlijk de risico’s van de exploitatie van zeeschepen afdekken en een alternatief bieden voor de Engelse P&I Clubs. Vanuit deze regionale basis is de NNPC inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd erkende P&I Club, met een internationaal ledenbestand. Tot op de dag van vandaag is de NNPC een enthousiaste club van deskundigen die dag en (indien nodig) nacht klaar staat voor haar leden. Meer info: www.nnpc.nl.

Damen Shipyards Group

Damen Shipyards Group is opgericht door twee broers in 1927. Vandaag de dag werken zo’n 12.000 werknemers bij het bedrijf, op 35 scheepswerven wereldwijd. Damen Shipyards Group heeft een leidende positie opgebouwd in de wereldwijde scheepsbouwsector. Zij zijn een groot internationaal bedrijf, maar in essentie nog steeds een familiebedrijf met familiewaarden en diep respect voor de eigen maritieme geschiedenis. Damen Shipyards Group streeft ernaar wereldwijd marktleider te blijven of worden in niche markten van scheepsbouw, scheepsreparatie en -conversie en maritieme services. Meer info: www.damen.nl.

Ook hoofdsponsor van het Maritime Awards Gala worden?

Klik hier voor meer informatie.