Search
Search
Close this search box.

Nog maar 20 tafels beschikbaar op het Maritime Awards Gala 2021

De maritieme sector kijkt er duidelijk naar uit om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten. Een kleine twee weken geleden werd het mogelijk gemaakt bedrijfstafels te reserveren en nu zijn er nog maar 20 tafels beschikbaar! Op maandag 1 november gaat het Maritime Awards Gala plaatsvinden in De Doelen in Rotterdam. De avond waarop we de grootste maritieme innovaties van Nederland vieren. Want het is de innovatiekracht van ons hechte netwerk die ons als Nederland een unieke positie in de wereld geeft en de zwaarste stormen laat doorstaan.

De stichting Maritime Awards Gala vindt het juist nu belangrijk om pal achter de maritieme sector te gaan staan door dit unieke evenement te organiseren. Want op de vooravond van Europort, de grootste Nederlandse maritieme vakbeurs, mag het Maritime Awards Gala natuurlijk niet ontbreken.

Reserveer nu je bedrijfstafel(s), hoofdsponsorschap of individuele plek en steun het Maritime Awards Gala

Dat kan geheel risicoloos, want mocht het Gala vanwege overheidsrestricties niet doorgaan, dan ontvang je het gehele deelnamebedrag retour. Er geldt nog een early bird tarief t/m 27 augustus.

Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?