Nu ook individueel inschrijven voor het Maritime Awards Gala op 6 november 2014

Individueel inschrijven voor het Maritime Awards Gala 2014 is vanaf heden mogelijk. Op donderdag 6 november worden in het monumentale Taets in Zaandam ruim achthonderd professionals uit de gehele maritieme sector verwacht om de uitreiking van vijf maritieme prijzen bij te wonen. Het gala is een mooie gelegenheid om relaties uit de branche in informele en chique setting te ontmoeten. Gezien de gelimiteerde capaciteit en de verwachte interesse raden wij u aan snel in te schrijven.

Klik hier om u direct aan te melden.

Prijzengala

Tijdens de negende editie van het Maritime Awards Gala worden vijf maritieme prijzen uitgereikt: de VNSI Wim Timmersprijs (maritieme ontwerpers), HME Maritime Innovation Award (toeleveranciers), KNVTS Schip van het Jaar prijs (werven), KVNR Shipping Award (reders) en de Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs (studenten). Deze vijf prijzen brengen de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en maritieme studenten voor het voetlicht. Het gala wordt ook dit jaar begeleid door tv- en radiopresentatrice Anita Witzier.

Kosten

Individueel inschrijven voor het gala bedraagt €100,- p.p. Na aanmelden ontvangt u per post een factuur.

Maritime Week

Het Maritime Awards Gala vormt de officiële start van de Maritime Week 2014. Tijdens de vierde editie van de Maritime Week wordt de aandacht op het innovatieve karakter, de gezonde handelsgeest en de duurzame focus van de sector gevestigd onder het thema ‘High Tech, Hands On’.

Organisatie

Het Maritime Awards Gala 2014 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine en NISS vertegenwoordigd. Hoofdsponsors van het Maritime Awards Gala 2014 zijn NNPC, Wärtsilä Netherlands, Damen Shipyards, Europort, Huisman en Nederland Maritiem Land.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Maritime Awards Gala kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, Coördinator Maritime Awards Gala, via T: 010 44 44 333 of E: lucas@maritimetechnology.nl.

Voor meer informatie over de registratie kunt u contact opnemen met Amber Qadri, Registratie Maritime Awards Gala, via T: 010 44 44 333 of E: qadri@maritimetechnology.nl.