Search
Search
Close this search box.

Ook Damen Shipyards Gorinchem Gold Sponsor Maritime Awards Gala 2017

Damen Shipyards Gorinchem heeft zich aangemeld voor het Gold Sponsorschap van het Maritime Awards Gala 2017. Hiermee is Damen Shipyards Gorinchem de derde bevestigde hoofdsponsor van de 12e editie van het gala, waarop de sector jaarlijks haar innovatieve kracht viert door vijf Maritime Awards uit te reiken.

Damen Shipyards Group exploiteert 33 scheeps- en reparatiewerven, en heeft wereldwijd 9000 mensen in dienst. Damen heeft al meer dan 6000 schepen opgeleverd in ruim 100 landen. Jaarlijks levert de onderneming ongeveer 180 schepen af aan klanten over de hele wereld. Dankzij het unieke, gestandaardiseerde ontwerpconcept kan Damen constante kwaliteit garanderen.

De combinatie van standaardisatie, modulaire bouw en het op voorraad bouwen van schepen zorgt voor kortere levertijden, een lage ’total cost of ownership’, een hoge wederverkoopwaarde en betrouwbare kwaliteit. Bovendien zijn de schepen van Damen gebaseerd op grondige R&D en bewezen technologie.

Damen heeft een veelzijdig assortiment, waaronder sleepboten, werkschepen, marine- en patrouilleschepen, high-speed craft, vrachtschepen, baggerschepen, schepen voor de offshore-industrie, veerboten, pontons en superjachten.

Voor bijna elk type schip biedt Damen uitgebreide servicemogelijkheden, zoals onderhoud, levering van onderdelen, training en overdracht van (scheepsbouw)kennis. Als sluitstuk van het aanbod biedt Damen daarnaast allerlei scheepsonderdelen, met name straalbuizen, roeren, ankers, ankerkettingen en staalconstructies.

Naast scheepsontwerp en scheepsbouw biedt Damen Shiprepair & Conversion een netwerk van 17 scheepsreparatie- en conversiewerven over de hele wereld, met droogdokken tot 420×80 m. De conversieprojecten variëren van het aanpassen van schepen aan de huidige eisen en voorschriften tot volledige conversie van grote offshore-constructies. DS&C voert per jaar 1350 reparatie- en onderhoudsopdrachten uit.

Ook sponsor van het Maritime Awards Gala worden?

Klik hier voor meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?