Ook Wärtsilä Netherlands BV hoofdsponsor Maritime Awards Gala 2017

Wärtsila Netherlands BV heeft zich aangemeld voor het hoofdsponsorschap van het Maritime Awards Gala 2017. Hiermee is Wärtsila Netherlands BV de tweede bevestigde hoofdsponsor van de 12e editie van het gala, waarop de sector jaarlijks haar innovatieve kracht viert door vijf Maritime Awards uit te reiken. Het is maar liefst de 10e keer dat Wärtsilä het gala sponsort. Dat maakt dit innovatieve bedrijf een zeer gewaardeerde sponsor van het gala!

Wärtsilä, actief sinds 1834, is wereldleider in de productie en service van scheepsmotoren, scheepsvoortstuwingssystemen en leverancier van gas- en olie gestookte turnkey energiecentrales. Door continue innovatie zorgen wij voor complexe technisch hoogwaardige oplossingen voor de maritieme wereld, waar ecologische en economische duurzaamheid voor de klant voorop staat. Met ruim 200 locaties in 70 landen is internationaal contact gegarandeerd.

Wärtsilä Netherlands BV is een belangrijk onderdeel van de organisatie en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd van kenniscentra, verkoopkantoren en gespecialiseerde onderhoudswerkplaatsen. In Nederland werken ruim 1.000 collega’s op 7 vestigingen in de divisies Energy Solutions, Marine Solutions en Services.

Ook hoofdsponsor van het Maritime Awards Gala worden?

Klik hier voor meer informatie