Recordaantal inzendingen voor Maritime Innovation Award

De Maritime Innovation Award die namens Netherlands Maritime Technology wordt uitgereikt tijdens het Maritime Awards Gala heeft dit jaar een recordaantal van 24 inzendingen ontvangen. De jury buigt zich nu over de inzendingen, aan de meest innovatieve inzending wordt op maandag 6 november 2017 de prestigieuze award uitgereikt.

De jury bepaalt uit de inzendingen een drietal genomineerden. De genomineerden zullen hun inzending aan de jury toelichten. Naar aanleiding hiervan wordt besloten wie de winnaar is. Op maandag 5 juni 2017 worden de genomineerden bekendgemaakt aan het publiek.

De maritieme innovatie die in aanmerking kan komen voor de Maritime Innovation Award moet betrekking hebben op een productinnovatie, bedrijfsprocesinnovatie of marketinginnovatie. Belangrijke criteria zijn onder andere dat de innovatie reeds is toegepast binnen de maritieme industrie, er voldoende Nederlandse content is en dat het uiteraard een nieuwe innovatie is. Netherlands Maritime Technology stelt deze prijs beschikbaar om meer ruchtbaarheid te geven aan het innovatieve vermogen van de maritieme sector. Zowel de genomineerden als de uiteindelijke prijswinnaar kunnen gebruik maken van een aansprekende titel die de marktpotentie van hun innovatie vergroot.

Klik hier voor meer informatie over de award.