Registratie individuele deelname Maritime Awards Gala 2015 geopend

Individueel aanmelden voor het Maritime Awards Gala 2015, op maandag 2 november, is vanaf nu mogelijk. Met ruim achthonderdvijftig professionals uit de gehele maritieme sector is het gala een mooie gelegenheid om relaties uit de branche in informele en chique setting te ontmoeten. Gezien de gelimiteerde capaciteit en de verwachte interesse raden wij u aan snel aan te melden.

Klik hier om u direct aan te melden.

Prijzengala

Tijdens de tiende editie van het Maritime Awards Gala worden vijf maritieme prijzen uitgereikt: de Maritime Designer Award, Maritime Innovation Award, KNVTS Schip van het Jaar prijs, KVNR Shipping Award en de Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs. Deze vijf prijzen brengen de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en maritieme studenten voor het voetlicht. Het gala wordt dit jaar begeleid door actrice en radio-presentatrice Froukje de Both en Cabaretier en televisiepresentator Klaas van Eerden.

Programma

17.00 uur: ontvangst met aperitief
18.00 uur: dinershow en uitreiking prijzen
21.00 uur: afterparty
24.00 uur: einde

Locatie

Onderzeebootloods, RDM Rotterdam
RDM-straat 1
3089 JS Rotterdam

Kosten en aanmelden

Individueel aanmelden voor het gala bedraagt €100,- p.p. Na aanmelden ontvangt u per post een factuur. Klik hier om u direct aan te melden.

Maritime Week

Het gala is tevens de officiële start van de vijfde editie van de ‘Maritime Week’. Tijdens deze week wordt aandacht gevestigd op het innovatieve karakter, gezonde handelsgeest en de duurzame focus van de maritieme sector. Dit jaarlijks terugkerende evenement, dat van 2 tot en met 7 november plaatsvindt, heeft tot doel om de maritieme sector extra in de schijnwerpers te zetten.

Organisatie

Het Maritime Awards Gala 2015 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine en NISS vertegenwoordigd. Hoofdsponsors van het Maritime Awards Gala 2015 zijn NNPC, Wärtsilä Netherlands, Damen Shipyards Group, Europort, Huisman, Nederland Maritiem Land en Siemens Industry Software.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.maritime-awards.nl of neem contact op met Joëlla Lucas, Coördinator Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 061 of E lucas@maritimetechnology.nl.

Voor meer informatie over de registratie kunt u contact opnemen met Amber Qadri, Registratie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 052 of E qadri@maritimetechnology.nl.