Registratie individuele deelname Maritime Awards Gala 2016 geopend

Individueel aanmelden voor het Maritime Awards Gala 2016 op maandag 31 oktober is vanaf nu mogelijk. Met ongeveer achthonderdvijftig professionals uit de gehele maritieme sector is het gala een mooie gelegenheid om relaties uit de branche in informele en chique setting te ontmoeten. Gezien de beperkte capaciteit en de verwachte interesse adviseren wij u zich snel aan te melden.

Klik hier om u direct aan te melden

Maritime Awards

Tijdens de elfde editie van het Maritime Awards Gala worden vijf Maritime Awards uitgereikt: de Maritime Designer Award, Maritime Innovation Award, KNVTS Schip van het Jaar prijs, KVNR Shipping Award en de Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs. Deze vijf prijzen brengen de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en maritieme studenten voor het voetlicht. Het gala wordt dit jaar begeleid door journalist, columnist en televisiepresentator Jort Kelder.

Programma

16.00 uur              Ontvangst met aperitief
17.30 – 21.00 uur Uitreiking Maritime Awards, diner en entertainment
21.00 uur              Afterparty
23.00 uur              Einde

Locatie

Studio 21
Media Park Hilversum
Joop van den Endeplein 7
1217 WJ Hilversum

Kosten en aanmelden

Individueel aanmelden voor het gala bedraagt €150,- p.p. (excl. BTW). Na aanmelden ontvangt u per post een factuur. Klik hier om u direct aan te melden

Organisatie

Het Maritime Awards Gala 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors: Damen Shipyards Group, Europort, NNPC en Wärtsilä Netherlands.

Het gala wordt georganiseerd door de Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

Maritime Week

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week (29 oktober t/m 5 november 2016). De Maritime Week is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers worden gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector zijn. Het thema voor 2016 is ‘Ervaar de toekomst’.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Amber Ossaily, Registratie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 052 of E ossaily@maritimetechnology.nl.