Search
Search
Close this search box.

Sponsormogelijkheden Maritime Awards Gala 2020

Op 9 november 2020 is het weer zover: het Maritime Awards Gala. De avond waarop we samen de grootste innovaties van maritiem Nederland vieren. Het is dan ook niet voor niets dat ieder jaar 900 toonaangevende professionals de uitreiking van de prestigieuze Maritime Awards bijwonen.

Ook in november bij het Maritime Awards Gala zijn? Vanaf nu is het mogelijk om als (gold)sponsor één of meerdere tafels te reserveren.

Gold: eigen tafel en maximale exposure vooraf en tijdens het Maritime Awards Gala
€11.000,.

Tafelsponsor: eigen tafel en exposure tijdens het Maritime Awards Gala
€3.250,-.

Prijzen zijn exclusief BTW. Bekijk hier de specificaties en verschillen tussen de sponsormogelijkheden.

Early bird & staffelkorting

Tot 1 mei 2020 geldt een early bird korting van €150,- op de eerste tafel. Deze korting is alleen geldig op reserveringen, niet op opties. Voor Gold sponsors geldt een staffelkorting van €150,- per extra tafel.

Deelname/annuleringsvoorwaarden

Tot en met woensdag 1 juli 2020 kan kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tot en met vrijdag 30 augustus 2020 wordt 30% van het deelnamebedrag in rekening gebracht. In geval van annulering na 31 augustus 2020 tot en met het Maritime Awards Gala 2020 is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden (info@maritime-awards.nl). Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Meer informatie & aanmelden

Neem voor meer informatie over de pakketten en aanmelding contact op met Joëlla Lucas, Organisatie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?