Sponsortafels Maritime Awards Gala 2014 uitverkocht

Alle tafels voor de negende editie van het Maritime Awards Gala dat plaats vindt in het monumentale Taets in Zaandam zijn uitverkocht. Op donderdag 6 november zijn ruim achthonderd professionals uit de gehele maritieme sector te vinden bij de prijsuitreiking van vijf maritieme prijzen.

Het is op dit moment niet meer mogelijk een sponsortafel te verkrijgen voor het Maritime Awards Gala. Alle sponsortafels zijn uitverkocht. Wilt u toch aanwezig zijn, dan is het nog mogelijk om individueel in te schrijven.

Tijdens het gala worden Nederlandse innovaties in de spotlights gezet. De gehele maritieme industrie bundelt in het Maritime Awards Gala vijf prestigieuze prijzen: de Wim Timmers Ontwerpersprijs, Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs, Maritime Innovation Award, KVNR Shipping Award en de KNVTS Schip van het Jaar Prijs.

Individueel inschrijven

Er zijn nog enkele individuele plaatsen beschikbaar voor het Maritime Awards Gala. Individueel inschrijven voor het gala bedraagt €100,- p.p. Klik hier voor meer informatie of om u direct aan te melden.

Maritime Week

Het Maritime Awards Gala vormt de officiële start van de Maritime Week 2014. Tijdens de vierde editie van de Maritime Week wordt de aandacht op het innovatieve karakter, de gezonde handelsgeest en de duurzame focus van de sector gevestigd onder het thema ‘High Tech, Hands On’.

Organisatie

Het Maritime Awards Gala 2014 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine en NISS vertegenwoordigd. Hoofdsponsors van het Maritime Awards Gala 2014 zijn NNPC, Wärtsilä Netherlands, Damen Shipyards, Europort, Huisman en Nederland Maritiem Land.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Maritime Awards Gala kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, Coördinator Maritime Awards Gala, via T: 010 44 44 333 of E: lucas@maritimetechnology.nl.