Search
Search
Close this search box.

Twee genomineerden voor de KVNR Shipping Award 2016

De KVNR Shipping Award jury heeft twee kandidaten genomineerd voor de KVNR Shipping Award 2016. De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt tijdens de elfde editie van het Maritime Awards Gala in Studio 21 in Hilversum. De jury nomineerde twee inzendingen in de categorie van sociale en milieu- en scheepsinnovatie die in aanmerking komen voor deze jaarlijkse terugkerende redersprijs:

Emergency Control – Maritime Training B.V. is genomineerd met de inzending Med Assist Online, Vital Medical Skills – Instantly. Het is een maritiem online instrument om noodzakelijke medische handelingen aan boord te verrichten. Met Med-Assist kunnen bemanningsleden in korte tijd aan boord medische handelingen aanleren, the next best thing when there is no doctor.

Ook nomineerde de jury de gecombineerde inzending van Holland America Line en CSMART met het ms Koningsdam / New CSMART ‘Arison Maritime Center’. Het gloednieuwe Center for Simulator Maritime Training in Almere is gemoduleerd naar de brug van de Koningsdam. Het personeel kan trainingen volgen op onder andere vier full-mission brugsimulatoren en vier machinekamersimulatoren.

De KVNR Shipping Award wordt, samen met nog vier maritieme prijzen, uitgereikt op het Maritime Awards Gala. Vorig jaar won KOTUG met de hybride sleepboten.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?