Win jij een Maritime Award in 2022?

Dit jaar worden weer de vijf prestigieuze ‘Maritime Awards’ uitgereikt. Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor een Award in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn.

Feestelijke uitreiking

De Maritime Awards worden op maandag 7 november uitgereikt tijdens het Maritime Awards Gala 2022, dat wederom plaatsvindt in de Doelen in Rotterdam. Een locatie met de ambiance die past bij de innovatiekracht van het hechte Nederlandse maritieme netwerk.

Meld je aan

Aanmelden voor de Maritime Awards is vanaf nu mogelijk. Klik op de naam van één van onderstaande Maritime Awards voor meer informatie.

  • Maritime Innovation Award, bedoeld voor bedrijven in de maritieme- en offshore toeleveringsindustrie met een innovatief product, proces of dienst. Inschrijving sluit op woensdag 18 mei.
  • Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. Inschrijving sluit op vrijdag 27 mei.
  • Maritime Designer Award, voor jonge maritieme ontwerpers met een vernieuwende aanpak. Inschrijving sluit op vrijdag 27 mei.
  • Maritime RNLN van Hengel-Spengler Award, voor de beste operationele innovatie, bedacht door studenten tot 35 jaar. Inschrijving sluit op vrijdag 27 mei.
  • Maritime KVNR Shipping Award, in het leven geroepen om een organisatie of persoon te eren, die de Nederlandse zeevaart in het afgelopen jaar middels een innovatie het meest vooruit heeft geholpen. Inschrijving sluit op vrijdag 27 mei.

Twijfel niet en schrijf in.