“We zijn hier met 1000 man en het voelt als een familie”, zo beschrijft voorzitter van de Stichting Maritime Awards Gala Henk Volmerink het gala in 2018. De Nederlandse maritieme sector is zo met elkaar verweven; zij biedt een unieke concentratie aan maritiem vakmanschap op een klein stukje aarde. Bij die maritieme familie hoor jij als Young Professional natuurlijk ook! Daarom bieden we je een unieke kans om bij het gala op 4 november 2019 aanwezig te zijn tegen een aantrekkelijk tarief. 

  • Young Professional in de maritieme sector?
  • Jonger dan 35 jaar?
  • Met de ‘captains of industry’ op het Maritime Awards Gala zijn?

Het is de tweede keer dat Young Professionals meer dan welkom zijn op het Maritime Awards Gala. Dé avond waarop maritiem Nederland samenkomt om de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen te vieren en om elkaar natuurlijk te ontmoeten. Wat kun je verwachten?

✔️Een spetterende avond met prachtig entertainment

✔️ Heerlijk Italiaans eten in ruime porties. Denk aan vers brood, parmaham, kazen, heerlijke pasta.

✔️ Volop netwerkmogelijkheden

✔️ Een zelfde programma net zoals alle andere gasten, het menu wijkt alleen tijdens het hoofdgerecht iets af van andere gasten, om een lagere toegangsprijs voor jou mogelijk te kunnen maken

✔️ Goed zicht op het podium door iets hogere tafels met comfy stoelen.

Wat kost het?

Er zijn 100 tickets beschikbaar voor Young Professionals. Een ticket kost € 145,- excl. BTW per persoon. Deze prijs is all-in; van parkeren tot je laatste drankje voor je vertrekt.

Good to know

  • 4 november 2019
  • Aantrekkelijke eventlocatie; De Broodfabriek in Rijswijk
  • 16 – 23 uur
  • Black tie

Meld je hier aan

Klik hier om direct aan te melden.

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Joëlla Lucas, Coordinator Maritime Awards Gala via T 088 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl.