Search
Search
Close this search box.

Anker Crew Insurance opnieuw Gold Sponsor Maritime Awards Gala 2019

Anker Crew Insurance heeft zich opnieuw gemeld als één van de Gold Sponsors van het Maritime Awards Gala 2019. De bemanningsverzekeraar verzekert al ruim 110 jaar bemanningsleden in dienst van maritieme werkgevers. Anker biedt maritieme werkgevers hierbij verzekeringsoplossingen op de terreinen ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en ongevallen. De dienstverlening van Anker Crew Insurance is afgestemd op de behoeften van maritieme werkgevers en hun bemanningsleden.

Eerst de mens betekent dat we onze klanten en hun medewerkers voorop stellen. Dus geen bureaucratische schijnbewegingen maken, maar snel praktische oplossingen aandragen. Ook – of juist – in gevallen waar dat niet zo eenvoudig is.

Maritieme oorsprong

De geschiedenis van Anker Crew Insurance gaat terug tot 1907, toen een aantal Noord Nederlandse reders besloot gezamenlijk de mogelijke gevolgen van risico’s te dragen. Zij deden dat op basis van vertrouwen, betrokkenheid en wederkerigheid; kernwaarden waar Anker nog steeds voor staat. Zo is Anker Crew Insurance; eerst de mens.

Ook hoofdsponsor van het Maritime Awards Gala worden?

Klik hier voor meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?