Search
Search
Close this search box.

U bent wellicht vernieuwender dan u denkt

Op maandag 12 november 2018 vindt de dertiende editie van het Maritime Awards Gala plaats. Maritieme professionals, politici en pers vieren op dit high-level event het innovatieve vermogen van de maritieme sector. Daarnaast worden er vijf prestigieuze ‘Maritime Awards’ uitgereikt. Ook ú kunt deze avond op het podium staan en kans maken op één van deze Awards. Twijfel niet en schrijf in; u bent wellicht vernieuwender dan u aanvankelijk denkt. Als genomineerde en zeker als winnaar vergroot u uw naamsbekendheid.

Maritime Awards

Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor een Award in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn. Klik op de naam van één van onderstaande Maritime Awards voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

  • Maritime Innovation Award, bedoeld voor bedrijven in de maritieme- en offshore toeleveringsindustrie met een innovatief product, proces of dienst. Inschrijving sluit op vrijdag 12 april.
  • Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. Inschrijving sluit op vrijdag 20 april.
  • Maritime KVNR Shipping Award, voor onderscheidende bedrijfsvoering op het gebied van scheepsinnovatie en sociale organisatorische en milieukundige innovatie binnen de zeescheepvaart. Inschrijving sluit op vrijdag 20 april.
  • Maritime Designer Award, voor jonge maritieme ontwerpers met een vernieuwende aanpak. Inschrijving sluit op vrijdag 1 juni.
  • Maritime RNLN van Hengel-Spengler Award, voor de beste operationele innovatie, bedacht door studenten tot 35 jaar. Inschrijving sluit op vrijdag 22 juni.

Stichting Maritime Awards Gala

Het gala wordt georganiseerd door Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

Maritime Week

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week (10 t/m 17 november 2018).

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?