Burgemeester Ahmed Aboutaleb op het Maritime Awards Gala 2019

Stichting Maritime Awards Gala is verheugd te kunnen melden dat burgemeester Ahmed Aboutaleb van gemeente Rotterdam aanwezig is tijdens het Maritime Awards Gala op 4 november 2019.

Bijna 900 maritieme professionals, politici en pers en 50 Young Professionals vieren deze avond het innovatieve vermogen van de Nederlandse maritieme sector. ‘One Innovative Force’ is het thema dit jaar. One innovative force geldt ook voor de gemeente Rotterdam en de Drechtsteden, die samen een internationale marketingstrategie hebben ontwikkeld onder de naam ‘Rotterdam Maritime Capital of Europe’. Met deze gezamenlijke boodschap zetten zij de maritieme bedrijvigheid in de regio op de kaart om o.a. meer internationale bedrijven en studenten naar de regio te trekken.

De gemeente Rotterdam zet zich de komende jaren in voor de maritieme sector. In de week van het Maritime Awards Gala vindt ook één van ’s werelds grootste maritieme beurzen plaats in hartje Rotterdam. De connectie met burgemeester Ahmed Aboutaleb werd dan ook snel gelegd door het bestuur van de Stichting Maritime Awards Gala. Zij geven aan zeer vereerd te zijn met zijn komst en zien ernaar uit de burgemeester te tonen hoe innovatief de maritieme bedrijven in Nederland zijn.