Search
Search
Close this search box.

Damen Shipyards Group ook Gold Sponsor Maritime Awards Gala 2018

Damen Shipyards Group heeft zich aangemeld voor het Gold Sponsorschap van het Maritime Awards Gala 2018. Hiermee is Damen al de vijfde bevestigde hoofdsponsor van de 13e editie van het gala, waarop de sector jaarlijks haar innovatieve kracht viert door vijf Maritime Awards uit te reiken.

Damen Shipyards Group exploiteert 33 scheeps- en reparatiewerven, en heeft wereldwijd 9000 mensen in dienst. Damen heeft al meer dan 6000 schepen opgeleverd in ruim 100 landen. Jaarlijks levert de onderneming ongeveer 180 schepen af aan klanten over de hele wereld. Dankzij het unieke, gestandaardiseerde ontwerpconcept kan Damen constante kwaliteit garanderen.

De combinatie van standaardisatie, modulaire bouw en het op voorraad bouwen van schepen zorgt voor kortere levertijden, een lage ‘total cost of ownership’, een hoge wederverkoopwaarde en betrouwbare kwaliteit. Bovendien zijn de schepen van Damen gebaseerd op grondige R&D en bewezen technologie. Damen heeft een veelzijdig assortiment, waaronder sleepboten, werkschepen, marine- en patrouilleschepen, high-speed craft, vrachtschepen, baggerschepen, schepen voor de offshore-industrie, veerboten, pontons en superjachten.

Voor bijna elk type schip biedt Damen uitgebreide servicemogelijkheden, zoals onderhoud, levering van onderdelen, training en overdracht van (scheepsbouw)kennis. Als sluitstuk van het aanbod biedt Damen daarnaast allerlei scheepsonderdelen, zoals straalbuizen, roeren, ankers, ankerkettingen en staalconstructies.

Naast scheepsontwerp en scheepsbouw biedt Damen Shiprepair & Conversion een netwerk van 16 scheepsreparatie- en conversiewerven over de hele wereld, met droogdokken tot 420×90 m. De conversieprojecten variëren van het aanpassen van schepen aan de huidige eisen en voorschriften tot volledige conversie van grote offshore-constructies. DSC voert per jaar rond de 1350 reparatie- en onderhoudsopdrachten uit.

Ook sponsor van het Maritime Awards Gala worden?

Klik hier voor meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?