Search
Search
Close this search box.

Boek uw hotelovernachting tegen een speciaal tarief

Voor gasten die graag willen overnachten in Rotterdam hebben wij twee hotelsuggesties. Onderstaande hotels hanteren namelijk een speciaal tarief voor bezoekers van het Maritime Awards Gala.

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is een viersterren hotel gelegen in Katendrecht, Rotterdam. Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land als over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt voldoende parkeergelegenheid. De Onderzeebootloods is gelegen op 11 km afstand. Vanaf het hotel is de Onderzeebootloods ook per Watertaxi te bereiken. Naast het hotel is de opstapplaats van de Watertaxi gelegen, die u in 6 minuten naar de Onderzeebootloods brengt (Let op: de Watertaxi vaart tot 24:00 uur).

Het SS Rotterdam biedt een speciaal tarief aan voor gasten van het Maritime Awards Gala.

1-persoonsgebruik inclusief ontbijt: € 119,- per kamer per nacht
2-persoonsgebruik inclusief ontbijt: € 135,- per kamer per nacht

Boek hier uw kamer tegen speciaal tarief.

Let op: het speciale tarief is geldig voor een beperkt aantal kamers. Boek uw kamer dus op tijd.

Bastion Hotel Rotterdam Rhoon

Het Bastion Hotel Rotterdam Rhoon is een comfortabel driesterren hotel in Rotterdam-Zuid, gelegen aan de A15. Het hotel is makkelijk bereikbaar met de auto en ligt op 6.2 km van de Onderzeebootloods. Voor meer informatie of reserveringen, ga naar de site van Bastion Hotel Rotterdam Rhoon.

Het Bastion Hotel hanteert een speciaal tarief voor gasten van het Maritime Awards Gala, neem contact op met het hotel voor de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?