Wie komen in aanmerking voor de vijf prestigieuze ‘Maritime Awards’?

Op maandag 6 november 2017, vindt de twaalfde editie van het Maritime Awards Gala plaats. Maritieme professionals, politici en pers vieren op dit high-level event het innovatieve vermogen van de maritieme sector. Daarnaast worden er vijf prestigieuze ‘Maritime Awards’ uitgereikt. Ook ú kunt deze avond op het podium staan en kans maken op één van deze Awards.  Aanmelden voor de Maritime Awards is vanaf nu mogelijk.

Maritime Awards
Reders, scheepswerven, studenten, ontwerpers en toeleveranciers komen voor een Award in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn. Klik op de naam van één van onderstaande Maritime Awards voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

Maritime Awards Gala
Het Maritime Awards Gala vindt plaats op maandagavond 6 november 2017. Binnenkort wordt de feestlocatie bekendgemaakt. Wilt u hoofdsponsor worden van het gala? Neem dan contact op met Joëlla Lucas via T +31 (0)88 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl. Het gala bijwonen? Binnenkort kunt u ook een losse tafel reserveren via www.maritime-awards.nl.

Stichting Maritime Awards Gala
Het gala wordt georganiseerd door Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.