Search
Search
Close this search box.

Maritime Awards Gala 2018 in Amsterdam

De locatie voor het Maritime Awards Gala 2018 is bekend: Taets Art and Event Park in Amsterdam. Het is de 2e keer dat het gala neerstrijkt op deze locatie, die zich perfect verleent voor een prachtige avond en goed bereikbaar is vanuit meerdere delen van het land. Het Maritime Awards Gala van 2014 vond hier ook plaats.

Taets Art and Event Park
Taets Art and Event Park is een unieke evenementenlocatie gevestigd in wonderlijk mooie rijksmonumenten aan het Amsterdams Noordzeekanaal. Met haar vele unieke panden op dit historisch terrein is deze locatie zeer geschikt voor het Maritime Awards Gala.

De gebouwen van Taets maken deel uit van het industriële erfgoed op het Hembrugterrein, een monumentaal industrieterrein daterend uit 1897. Het Hembrug, voormalig defensieterrein, bevindt zich in een uniek industrieel landschap dat zich volop blijft ontwikkelen op het gebied van horeca, evenementen en de creatieve industrie. Het is uitgegroeid tot een creatieve broedplaats voor ondernemers waar ambacht en duurzaamheid centraal staan.

Ook genieten van een mooie avond met uw eigen gasten? Kijk onder Word Sponsor voor de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?