Search
Search
Close this search box.

Nog enkele sponsorpakketten direct beschikbaar

Met de zomerperiode nog voor de deur zijn nagenoeg alle direct beschikbare sponsorpakketten (sponsortafels) op het Maritime Awards Gala al verkocht. Mocht u overwegen met eigen gasten het gala bij te wonen, wacht niet te lang en reserveer uw plek. Als de laatste plekken reeds verkocht zijn ten tijde van uw aanmelding, dan kunt u op de wachtlijst geplaatst worden.

Genomineerden

Aangezien van vier van de vijf Maritime Awards de genomineerden nog maar kort bekend zijn en ze voor één Maritime Award nog bepaald moeten worden, zijn er voor de genomineerden nog voldoende tafels gereserveerd. Zo wordt voorkomen dat zij straks geen tafel voor eigen gasten kunnen boeken. Mochten er minder tafels door de genomineerden afgenomen worden, dan worden deze weer voor iedereen beschikbaar gesteld. Als er bedrijven op de wachtlijst staan, worden deze eerst op volgorde van registratie benaderd.

Individuele deelname

Zoals ieder jaar is dit jaar ook een beperkt aantal individuele plaatsen beschikbaar. Deze gaan in september 2018 in de verkoop.

Klik hier voor meer informatie over de sponsormogelijkheden

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?