Ook Anker Crew Insurance Gold Sponsor editie 2018

Anker Crew Insurance heeft zich aangemeld voor het Gold Sponsorschap van het Maritime Awards Gala 2018 en is daarmee de tweede bevestigde hoofdsponsor van de 13e editie van het gala, dat volgend jaar op 12 november plaatsvindt.

Als bemanningsverzekeraar verzekert Anker al ruim 110 jaar bemanningsleden in dienst van maritieme werkgevers. Anker biedt maritieme werkgevers hierbij verzekeringsoplossingen op de terreinen ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en ongevallen. De dienstverlening van Anker Crew Insurance is afgestemd op de behoeften van maritieme werkgevers en hun bemanningsleden.

Eerst de mens betekent dat we onze klanten en hun medewerkers voorop stellen. Dus geen bureaucratische schijnbewegingen maken, maar snel praktische oplossingen aandragen. Ook – of juist – in gevallen waar dat niet zo eenvoudig is.

Maritieme oorsprong

De geschiedenis van Anker gaat terug tot 1907, toen een aantal Noord Nederlandse reders besloot gezamenlijk de mogelijke gevolgen van risico’s te dragen. Zij deden dat op basis van vertrouwen, betrokkenheid en wederkerigheid; kernwaarden waar Anker nog steeds voor staat.

Zo is Anker: eerst de mens

 

Ook sponsor van het Maritime Awards Gala worden?

Klik hier voor meer informatie