Registratie individuele deelname geopend

Individueel aanmelden voor het Maritime Awards Gala 2018 op maandag 12 november is vanaf heden mogelijk. Met ongeveer 900 professionals uit de gehele maritieme sector is het gala een mooie gelegenheid om relaties uit de branche in informele en chique setting te ontmoeten. Gezien de beperkte capaciteit en de verwachte interesse adviseren wij u zich snel aan te melden.

Klik hier om u direct aan te melden

Maritime Awards

Het Maritime Awards Gala is een high-level event dat een ideale kans biedt om op een exclusieve manier samen eens stil te staan bij de innovatieve kracht van de Nederlandse maritieme sector. Tijdens de dertiende editie worden vijf Maritime Awards uitgereikt: Maritime RNLN Van Hengel-Spengler AwardMaritime Innovation AwardMaritime KVNR Shipping AwardMaritime Designer Award en Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar. Deze vijf prijzen brengen de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en maritieme studenten voor het voetlicht.

Programma

16.00 – 17.30 uur Ontvangst en voorgerecht
17.30 – 21.15 uur Uitreiking Maritime Awards, vervolg diner en entertainment
21.15 – 23.00 uur After Party
23.00 uur Einde

Dress code

Black tie

Locatie

Taets Art and Event Park
Hemkade 14-16 (Hembrugterrein)
1506 PR Amsterdam – Zaanstad

Kosten en aanmelden

Individuele deelname aan het gala bedraagt €245,- p.p. (excl. BTW). Na aanmelden ontvangt u per post een factuur.

Klik hier om u direct aan te melden

Sponsors

Het Maritime Awards Gala wordt mede mogelijk gemaakt door de Gold Sponsors: Anker Crew InsuranceDamen Shipyards GroupEuroportRoyal IHCMarstrat BVNNPC en Wärtsilä Netherlands.

Organisatie

Het gala wordt georganiseerd door de Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week (10 t/m 17 november 2018).

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de organisatie van het Maritime Awards Gala via info@maritime-awards.nl.