Search
Search
Close this search box.

Registratie individuele deelname Maritime Awards Gala 2017 geopend

Individueel aanmelden voor het Maritime Awards Gala 2017 op maandag 6 november is vanaf nu mogelijk. Met ongeveer achthonderdvijftig professionals uit de gehele maritieme sector is het gala een mooie gelegenheid om relaties uit de branche in informele en chique setting te ontmoeten. Gezien de beperkte capaciteit en de verwachte interesse adviseren wij u zich snel aan te melden.

Klik hier om u direct aan te melden

Maritime Awards

Het Maritime Awards Gala is een high-level event dat een ideale kans biedt om op een exclusieve manier samen eens stil te staan bij de innovatieve kracht van de Nederlandse maritieme sector. Tijdens de twaalfde editie worden vijf Maritime Awards uitgereikt: Maritime RNLN Van Hengel-Spengler Award, Maritime Innovation Award, Maritime KVNR Shipping Award, Maritime Designer Award en Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar. Deze vijf prijzen brengen de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en maritieme studenten voor het voetlicht.

Programma

16.00 uur              Ontvangst met aperitief
17.30 – 21.00 uur Uitreiking Maritime Awards, diner en entertainment
21.00 uur              Afterparty
23.00 uur              Einde

Locatie

RDM Onderzeebootloods
RDM-straat 1
3089 JS Rotterdam

Kosten en aanmelden

Individuele deelname aan het gala bedraagt €150,- p.p. (excl. BTW). Na aanmelden ontvangt u per post een factuur.

Klik hier om u direct aan te melden

Maritime Awards Gala

Het Maritime Awards Gala 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors: Damen Shipyards GroupEuroportNNPC en Wärtsilä Netherlands.
Het gala wordt georganiseerd door de Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week 4 t/m 11 november 2017).

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Amber Ossaily, Registratie Maritime Awards Gala, via T 088 44 51 052 of E ossaily@maritimetechnology.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?