Rijswijk gastlocatie van het Maritime Awards Gala 2019

De locatie van het Maritime Awards Gala 2019 is bekend! We strijken deze editie neer in Rijswijk, waar De Broodfabriek een geweldig mooie, ruime faciliteit biedt aan de naar verwachting 1000 gasten, genomineerden, politieke- en persrelaties. Bent u erbij met uw gasten op 4 november a.s.? Bekijk hier de mogelijkheden.

Over De Broodfabriek

De Broodfabriek Expo & Eventcenter dankt zijn naam aan de voormalige broodfabriek van bakkerij Hus. Decennialang rolden hier duizenden broden en gebakjes van de lopende band. Inmiddels is de locatie omgebouwd tot een multifunctioneel beurs- en evenementencomplex. Wekelijks worden hier nu duizenden bezoekers ontvangen op de bijeenkomsten, congressen en beurzen die in De Broodfabriek plaats vinden.

De missie van De Broodfabriek is het bieden van een prettige en plezierige omgeving waarin mensen samen komen. In een sfeervolle ambiance met een knipoog naar de voorgeschiedenis. Een plek om kennis en interesses te delen, inspiratie op te doen en waar vraag en aanbod samen komen, relaties worden gelegd en goede zaken worden gedaan. In een no-nonsens omgeving met oog voor kwaliteit en met gastvrijheid hoog in het vaandel.