Vier de maritieme innovatiekracht van Nederland en word sponsor

Op 6 november 2017 is het weer zover: het Maritime Awards Gala. De avond waarop we samen de grootste innovaties van maritiem Nederland vieren. Een bijzonder belangrijke avond dus. Want het is juist deze vernieuwingskracht die Nederland een unieke plek geeft in de maritieme wereld. En die ons keer op keer zware stormen heeft helpen doorstaan.

Het is dan ook niet voor niets dat ieder jaar meer dan 800 toonaangevende professionals de uitreiking van de prestigieuze Maritime Awards bijwonen. En dat de Nederlandse politiek altijd vertegenwoordigd is. In 2016 was zelfs minister-president Mark Rutte aanwezig.

Er zijn dit jaar meer mogelijkheden om te laten zien dat ook uw onderneming zich inzet om de innovatiekracht van Nederland te blijven ontwikkelen. Dit jaar introduceert het Maritime Awards Gala drie pakketten: Gold, Silver en Bronze. Zo kunt u binnen uw eigen budget maximale exposure creëren. Daarnaast is het mogelijk om een pakket op maat samen te stellen, dat aansluit op uw specifieke wensen. Joëlla Lucas gaat graag samen op zoek naar de ideale combinatie voor u (T 088 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl).

Kijk hier snel naar de mogelijkheden

Let op: tot 1 juni 2017 early bird korting van € 200,- op alle sponsorpakketten!