Search
Search
Close this search box.

Vooraankondiging: Young Talent Party tijdens Maritime Awards Gala

Dit jaar kunnen maritieme Young Professionals voor het eerst tijdens een eigen programma het Maritime Awards Gala bijwonen. Het bestuur van Stichting Maritime Awards Gala bereidt voor hen de Young Talent Party voor. Tijd en locatie zijn gelijk, alleen beleven de YoungPro’s de avond deels via andere onderdelen.

Hoe ziet het programma eruit?

De Young Professionals starten het gala samen met alle anderen tijdens de ontvangstreceptie. Vervolgens gaan de sponsorgasten naar de dinerzaal, waar het podium voor de uitreiking van de Maritime Awards staat. De Young Pro’s gaan naar een eigen zaal. Hier genieten zij van een divers programma; aansprekende inspirators, de uitreiking van de Maritime Awards, heerlijk eten en een stevige beat. Na de uitreiking voegen de sponsorgasten en de Young Professionals zich weer bij elkaar.

Beperkt aantal kaarten

Er kunnen maximaal 250 Young Professionals deelnemen aan het programma. Deze kunnen zich aanmelden via de Gold en Silver Sponsors van het Maritime Awards Gala en via directe verkoop. Aanmelden kan naar verwachting na de zomer, dan zijn ook de kosten bekend.

Attendeer jonge medewerkers in uw bedrijf alvast op deze mogelijkheid en laat hen zich aanmelden voor de Maritime Awards Gala Nieuwsbrief. Zij zijn dan direct op de hoogte wanneer de inschrijving start.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de organisatie van het Maritime Awards Gala via info@maritime-awards.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?