Winnaar KVNR Shipping Award 2018 prijs: ‘Grote toename in belangstelling voor onze CARROUSEL RAVE TUGs’

Het stralende middelpunt zijn tijdens het Maritime Awards Gala, een gebeurtenis die ook in de maanden daarna nog een positieve weerslag heeft op jouw product, dienst of schip. Leendert Muller, Managing Director bij Multraship Towage & Salvage, kan dit bevestigen. Het bedrijf won de KVNR Shipping Award 2018. Naast veel felicitaties, kwam er een golf van interesse op gang voor de CARROUSEL RAVE TUG (CRT), die het bedrijf samen met Novatug ontwikkelde.

Wat was uw eerste gedachte na het winnen van de KVNR Shipping Award 2018 prijs? 

“Ik was ontzettend trots dat we de KVNR Shipping Award 2018 samen met Novatug in ontvangst mochten nemen. Het ontwikkelen van de CARROUSEL RAVE TUG (CRT) begon voor ons als een manier om de veiligheid van onze crew te waarborgen. Dat de CRT uiteindelijk tot zoveel meer in staat is, realiseerden wij zelf al, maar het is natuurlijk super dat nu ook door de (vak)jury wordt erkend dat de CRT veiliger, schoner, sterker, sneller en makkelijker is dan welk ander sleepboot type dan ook!”

Heeft uw bedrijf de winst gevierd? Zo ja, hoe? 

“Ja natuurlijk! Met ons personeel en alle betrokkenen bij de ontwikkeling van de CARROUSEL RAVE TUG. Het was dan ook een resultaat wat we met zijn allen behaald hebben!”

Wat heeft de winst uw bedrijf tot nu toe opgeleverd? 

“Ontzettend veel mooie felicitaties, interesse en belangstelling in onze CARROUSEL RAVE TUGs. Het plaatsen van een carrousel systeem op een sleepboot is voor velen in de scheepsvaart nog zo’n nieuw idee, dat ze het eerst zelf willen en moeten zien voordat ze het geloven. De KVNR Shipping Award heeft ons een platform gegeven om aan te tonen wat onze CARROUSEL RAVE TUGs kunnen. Hierdoor hebben we kunnen inzoomen op de manier waarop de CRT veel tijds-efficiënter kan werken met zeeschepen, terwijl ze brandstof bespaart én er verder geen risico op kapseizen is.”

Wat kunt u andere bedrijven die in aanmerking (kunnen) komen voor een award als deze adviseren? 

“Ik raad zeker aan om uw inzending in te sturen. Het is een enorme eer om in aanmerking te komen, maar nog een grotere om deze uiteindelijk te winnen! Verder verruimt het je eigen inzichten in je product, het zet aan tot nadenken.”

De KVNR heeft haar Award compleet vernieuwd. Klik hier voor meer informatie.